HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló: A Kings Worthy Mustache, Left To Vanish, Alaizabel Cray

Rottenfield 2009.02.06. 11:43

 

Mai rovatunkat egy hírrel vezetnénk fel: A minap reggelizés közbén úgy hozta a sors, hogy a magyar MTV-t volt "szerencsém" bambulni. Éppen az a műsor futott, amiben lúzer arcokat alakítanak át befutott "hírességek". És lássatok csodát, ennek az epizódnak a főhőse nem más volt, mint a nálunk is szerepelt party death metál brigád, az Attila frontembere ^^ ! Mi más is szeretett volna lenni a sárc, mint férfi modell :D! Csekkoljátok le ha tudjátok!

A Kings Worthy Mustache - Worldeater (EP, 2008)

A mai napon három deathcore brigáddal fogunk foglalkozni, ezek közül pedig a leginkább ajánlott a szóban forgó, idétlen nevű formáció. Bár zenéjükből még hiányzik a puskaporos, átütő energia, alapozásnak nem rossz a Worldeater EP. Főleg az első szám (Seven) végén lévő - a Europe Final Coundtdown-jából csórt - gitárszóló mosolyogtatja meg az embert. Ha a srácok ezt a vonalat követik, akkor fogunk még hallani róluk...
Megfülelésre ajánlott nóták: Seven
4/7

Left To Vanish - Versus The Throne (2008)

Tudtommal ez a brigád második lemeze. Az első  anyag - megmondom őszintén - annyira nem jött át, ez a második próbálkozás pedig ugyancsak átlagos a szememben. Sehol egy megfogó pillanat, vagy egy eredeti megmozdulás. Sajnos csak a "háttérzaj" kategóriába tudom besorolni ezt a korongot. Talán legközelebb...
Megfülelésre ajánlott nóták: bármelyik
3/7

 

Alaizabel Cray - Alaizabel Cray (EP, 2008)

Az Alaizabel Cray iskolapéldája annak, milyen az amikor egy zenekarban van spiritusz, de tök csórók. A zene kezdő bandához képest egész tűrhető, a minőség viszont elég hányadék. Remélem egy napon hallgatok valami olyan anyagot is a fiúktól, amit nem rontanak el a szegényes körülmények. Akit érdekel igyen letöltheti az EP-t, innen.
Megfülelésre ajánlott nóták: bármelyik
3/7
 

Címkék: zene underground core turkáló deathcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr40926092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása