HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Napi Talpalávaló: A bálkirálynő, aki Zoltán Báthory ötujjas halálcsapásának esett áldozatul avagy fordítva történt mindez?

Rottenfield 2010.01.28. 11:14

Szépjóreggelt/délutánt/estét!

Az imént hivatalosan is lepötyögtem kommunikációs szakdolgozatom első sorait. Megszállt a kisangyal  (vagy a kisördög ?) és végre tudom miről is kellene írnom. Legalább is azt hiszem...

Mára eredetileg egy Dark Funeral lemezajánlót tervztem be, de úgy érzem az most a fentiek fényében várhat még kicsit. Úgy döntöttem a mai hóesős, lyukfagyasztóan hideg nap pont ugyanolyan jó, mint egy másik arra, hogy közzétegyük a 2010-es év első Napi Talpalávaló bejegyzését. Az apropót ezúttal a last.fm oldalam adta, ahol az I Killed The Prom Queen és a Five Finger Death Puch egymást előzgeti listám negyedik illetve ötödik helyén. Egyelőre az ausztrálok vezetnek, de Zoltán Báthoryék jönnek fel, mint a talajvíz árvíz idején. Álljon itt tehát két nóta az említett zenekaroktól és folytatódjon a verseny. (A verseny jövő hét vasárnapjáig tart, szavazni kommentben, nyeremény a részvétel éléménye és egy prosztatamasszázs a képen látható hölgytől)

 I Killed The Prom Queen - Say Goodbye

Five Finger Death Punch - Hard To See

Amúgy alakul egy Veér interjú, remélhetőleg hamarosan olvashatjátok majd : ) !

 

Címkék: zene underground core metalcore talpalávaló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr481708635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása