HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló: Három koncert, amit hallani kell!

Rottenfield 2010.02.03. 12:26

 Hali!

Sokat agyaltam rajta melyik CD-n avagy DVD-n (adott esetben mindkettőn) megjelent lemezeket tudnék ajánlani nektek nyugodt szívvel. Végül három anyag mellett döntöttem: Az első - fiatal korom miatt - a Kai Hansen által vezetett Gamma Ray 2004-es "Skeletons In The Closet" kiadványa: erős, húzós dalok, vidám hangulat és Hansen vinnyogó hangja garantája a tökönrúgást.

 

A második egy Arch Enemy DVD/CD cucc ("Tyrants Of The Rising Sun: Live In Japan") nem is olyan régről. Az ok nagyon egyszerű, hallgassátok meg Angela szájából a videó elején!

 

A harmadik helyen pedig álljon itt az I Killed The Prom Queen "Sleepless Nights And City Lights" kiadványa, mert ezt minden nap meg szoktam hallgatni legalább egyszer, de általában többször is. Necktie!

 

Címkék: zene metal heavymetal core turkáló metalcore deathmetal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr941725153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása