HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Napi Talpalávaló avagy milyen is a digitális grindcore

Rottenfield 2009.03.07. 12:28

"Digitális grindcore". Gondolom most ti is valami hasonló döbbenetet élhettek át, mint annó jómagam, amikor első körben megpillantottam az orosz Marrow Explosion neve mellett az idézőjelben található stílusdefiníciót. Az első döbbeneten átlendülve aztán sikerült eljutni a csapat myspace honlapjára, ahol a zenét hallgatva már nem a döbbent újabb sóhaja, hanem évek visszafolytott röhögése tört ki belőlem. Szerintem különösebben nem lehet leírni ezt az érzést, tapasztaljátok meg ti is...Katt ide.

Címkék: zene underground vicc orosz core talpalávaló gindcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr29987155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása