HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Napi Talpalávaló: A Losing Season

Rottenfield 2009.01.22. 13:06

Szépjónapot!

A mai napra egy magyar alakulat újonnan piacra dobott EP-jét szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Egészen pontosan az A Losing Season "To Whom It May Concern" anyagáról lenne szó. Az EP-n található minden egyes dal pofátlanul fülbemászó, csekkoljátok le őket a csapat Last.fm-es vagy Myspaces oldalán. Akinek sikerült felkelteni az érdeklődését és ráér szombaton este, nézzen le a Dürer Kertbe, ahol ingyen élvezheti az ALS "disznóvágós death metálját"! A banda egyik énekesével - Medve Balázzsal - készítetett tavalyi interjúmat itt olvashatjátok el.

A tegnapi Light Is City dalhoz kapcsolódó hír: Sikerült felvennem a kapcsolatot a banda énekes hölgyével, aki kézségesen beleegyezett, hogy meginterjúvoljuk. Hang on ;) !

Címkék: zene underground magyar rock music metal deathmetal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr39895405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása