HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló - Anaal Nathrakh

Rottenfield 2009.06.09. 10:35

Fékevesztett tempók, őrült ritmusok, nyaktörő riffek, nyomasztó hangulat, ördögi sikolyok és néhol olyan dallamos refrének, amitől az ember szó szerint maga alá csinál. Az Anaal Nathrakh két személyes legénysége olyan kiszámíthatatlanul jól műveli saját muzsikáját egy évek óta kiszámítható műfajon belül, hogy arra szókincsünkben két könyékig túrva is kevés megfelelő jelzőt lehetne találni.

Amennyiben mindenféle szörnyű vízió illetve halláskárosulás nélkül túlélitek az album első két percét nyert ügyetek van. Úgy is mondhatnám megérdemeltétek, hogy igazi bepillantást nyerjetek a pokol mélyebb, eddig még feltáratlan, forrongó bugyraiba. A körséta körülbelül 34 percet vesz igénybe, a black/deat/grind látványosságokhoz pedig két brit úriember - Dave Hunt és Mick Kenney - kalauzol el titeket.
Az In The Constellation Of The Black Widow első pillanatától az utolsóig igazi remekmű, amit minden black/death fanatikus arcnak illenék megismerni. Hallgatás mellé leginkább egy üveg sör és egy bukósisak ajánlott. A fülzúgás garantált, ez 110%-os cucc!

Számlista:
01. In the Constellation of the Black Widow (04:45)
02. I am the Wrath of Gods and the Desolation of the Earth Music (02:24)
03. More of Fire Than Blood (03:24)
04. The Unbearable Filth of the Soul (03:31)
05. Terror in the Mind of God (03:27)
06. So Be It (02:22)
07. The Lucifer Effect (03:54)
08. Oil Upon the Sores of Lepers (02:47)
09. Satanarchist (04:40)

10. Blood Eagles Carved on the Backs of Innocents (03:17)

Myspace

Címkék: zene core blackmetal turkáló grindcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr241173308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása