HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Ismét Sonic Syndicate!

Rottenfield 2009.02.25. 16:38

Hali!
Sajnos elég strapás ez a hetem is, így alig-alig jut időm irogatni ide, viszont sikerült elkövetni egy írást a minap, ami beleillik eheti profilunkba, amit simán el is nevezhetnénk Sonic Syndicate hétnek, haha!
Egészen pontosan két írásról lenne szó: Az első a múltkori koncert beszámolója, a második pedig egy rövid pályakép. Mindkét cikket a zenemagazin.com-nak írtam, de hogy ti se unatkozzatok csekkoljátok le őket ;) ! (Amúgy, ha helyesen csiripeltek a verebek, Angel Ripper kolléga elviekben holnap megörvendezetet minket valami sátáni muzsikával :D...)

Koncert
Pályakép

Címkék: zene underground koncert music metal metalcore deathmetal sonicsyndicate

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr23965563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása