HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Karin Axelsson - Sonic Syndicate

Rottenfield 2009.02.23. 20:24

Halihó! Tegnap a hétvégi Sonic Syndicate koncertet képekben megörökítő linket ajánlottunk a figyelmetekbe, most pedig a csapat basszgitárosával készített interjúmmal tennénk ugyanez ;)... Sonic Syndicate \,,/

 

Szia Karin! Nem rég fejeztem be a beszámolómat a Dieselben adott bulitokról. Emlékezetes koncert volt! Te hogyan emlékszel vissza arra az estére?
 
Szia! A közönség csodálatos volt, öröm volt játszani a Diesel színpadán. Összegezve egy nagyon jó estének mondanám!
 
Ha jól láttam, kaptál valamiféle játékgyűrűt valakitől az első sorokból, vagy csak képzelődtem? Gyakran kapsz hasonló ajándékokat rajongóktól?
 
Igen, kaptam egy aranyos rózsaszín gyűrűt egy lánytól, aki az első sorokban állt, nagyon aranyos volt. Néha kapok ajándékokat, mint például rózsát, csokit vagy bort… Általában különböző dolgokat, amiken mind a mai napig meg szoktam lepődni. Ez egy nagyon aranyos gesztus a rajongók részéről.
 
Volt rá lehetőséged, hogy megnézzed valamelyik magyar bandát?
 
Nem igazán figyeltem a zenekarokat. Főként a backstageben voltam és készülődtem a koncertre a többiekkel.

Mi a véleményed a deathstarsos srácokról? Jóban vagytok?
 
Mindegyik deathstarsos fiú nagyon aranyos és imádnivaló. Könnyű velük dolgozni és bulizni is. Természetesen az is pluszban rátesz egy lapáttal a jó hangulatra, hogy ők is svédek.

Ha lehetőséged lenne eljátszani egy dalt a Deathstarsszal, melyiket választanád?
 
Személy szerint a kedvenc DS dalaim a Synthetic Generation lemezről valók, de hogy melyik számot választanám arra nincs ötletem per pillanat.

Nem túl nehéz dolog egy hölgy számára ilyen sok időt együtt tölteni ennyi pasival?
 
Úgy gondolom nincs ebben semmi probléma. Elég könnyű ilyen sokat a srácokkal lógni, mert mindannyian nagyon egyenesek és őszinték. Ha az embernek szüksége van némi segítségre jó tudni, hogy olyanok vannak körülötte, akikre úgy számíthat, mintha a testvérei lennének. Szerintem ez nagyon király!
 
Úgy gondolom az új lemezetek legalább olyan gyilkos, mint az Only Inhuman volt a saját idejében… Elégedett vagy az eredménnyel? Van valami, amit mai fejjel másként csinálnál?
 
Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk a Love And Other Disastersszel. Mindent együtt írtunk meg a lemezre. Nagyon jól éreztük magunkat dalszerzés közben, még akkor is ha nem volt túl sok időnk rá. Személy szerint semmi olyan nem jut az eszembe, amit másként csinálnék.

Van kedvenc Sonis Syndicate dalod? Olyan, amit kifejezetten élvezel élőben elnyomni…
 
Az Only Inhuman-ről a kedvenc dalom a Flashback. Iszonyat nagyot üt élőben, látni a közönségen, hogy élvezik. A LOAD-ról most a Red Eyed Friend-et mondanám, mint a kedvenc dalomat, amit szeretek élőben játszani. Egyébként nálam ezek a dolgok viszonylag sokat változnak, mert elég sok szám áll közel a szívemhez.

Előfordult már, hogy valamelyik rajongótok megkérte a kezed?

Igen. Főleg a myspacen kommentekben és e-mailben. Néha előfordul, hogy a koncertek után vagy előtt próbálkoznak. Nem gondolom, hogy komolyan gondolják. Mégis mit hisznek, mit fogok majd válaszolni?
 
Van valamiféle kedvenc időtöltésed?


Imádok filmezni, vásárolni és csak úgy a családdal meg a barátokkal lógni, mert amúgy nincs túl sok szabadidőm.

Ha arra kérnélek ajánlj pár jó svéd metál bandát Sonic Syndicate rajongóknak, kiket mondanál?
 
Hmm… Van egy csomó iszonyatosan jó svéd zenekar, mint például a Dark Tranqulitiy, a Soilwok, az In Flames vagy a Meshuggah. Befejezni ezt a listát nagyon sok időbe telne…
 
Vannak zenei példaképeid? Olyan zenészek, akiket az átlagosnál jobban tisztelsz...
 
Szerintem mostanság az egyik legjobb formáció az a Muse. Nagyon nagy zenészek alkotják, tök jó lenne megnézni őket élőben is. Vannak személyes kedvenceim is, mint a Dimmu Borgir, Marilyn Manson vagy más stílusból Pink vagy Anouk.

Ha szuperhős lennél kit választanál?
 
Őszintén nem igazán hoznak lázba a szuperhősök. Ha valami halhatatlan lény közül kéne választani, akkor minden bizonyára vámpír lennék. Nagyon bírom őket.
 
Szerinted mi a legszebb dolog a hivatásodban?

Ha fent állsz a színpadon, miközben előtted ezrek skandálják a dalaitok szövegeit. Az ehhez hasonló pillanatok mindig elérzékenyítenek.

Van valami, amit az emberek gyakran kérdeznek tőled?
 
Igen, van egy kérdés, ami gyakran elhangzik és te is elsütötted, haha. „Milyen érzés az egyetlen lánynak lenni…” Mindenki ezt kérdi.

Mire számíthatunk tőletek a jövőben?
 
Még több turnéra, még jó pár kiadványra és még több energiára!

Köszi szépen a válaszokat! Üzensz valamit az olvasóknak?

Köszönjük a sok támogatást és azt, hogy mellettünk álltok!

Címkék: zene interjú underground music metalcore deathmetal sonicsyndicate

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr32961650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása