HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Napi talpalávaló: Norma Jean - Robots 3 Humans 0

Rottenfield 2009.01.23. 20:14

Szépjóestét!

Már, már azt hittétek mára elmarad a napi zúzda mi? Én igyekszem csak a jogtanár tesz be néha :D ... Anyway, a mai napon egy keresztény(!!!) előadótól szeretnék egy dalt a figyelmetekbe ajánlani, szóval kedves fémtestvéreim kicsit forduljunk magunkba és valljuk meg a bűneinket... A Robots 3 Humans 0 névre keresztelt alkotás Norma Jean-ék tavaly megjelent, The Anti Mother című lemezén kapott helyett. Szerintem egész korrekt a CD, ha van rá lehetőségetek csekkoljátok le!!! A dalt ingyért meghallgathatjátok a last.fm-en, ha ide kattintotok!

Címkék: zene keresztény music metal core metalcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr83898392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása