HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló - Heaven Shall Burn

Rottenfield 2009.06.26. 23:22

Nem tudom, hogy más Heaven Shall Burn rajongók hogy vannak vele, én személy szerint már akkor ráizgultam az Iconoclast folytatására, amikor az év elején felröppentek az első hírek, hogy valójában mit is fog tartalmazni ez a kiadvány. Kicsivel több, mint két óra seggmeresztés valamint pár üveg sör után, azt kell hogy mondjam méltó folytatást rakhattok a polcra, ha beruháztok erre a korongra.

A DVD két koncert képi és hanganyagát tartalmazza. Név szerint a csapat Summer Breeze fesztiválos, valamint bécsi szerepléséről van szó. Kétszer egy órányi agyzakkantó metálkodás, profin rögzítve, vaskos hangzással megfűszerezve. Mindehhez vegyétek még hozzá azt az egyedi feelinget, amit a Heaven Shall Burn képes élőben (és lemezen is) produkálni. Őszintén szólva a bécsi buli végénél kicsit magával ragadott az a fránya irigység...Jó lenne, ha ilyen koncertekért egyetlen magyar rajongónak sem kellene átlépnie a határt.

Összegezve az Iconoclast második része nem olcsó beruházás, de true Heaven Shall Burn arcoknak mindenféle kép megéri a beruházás!

Live At Summerbreeze

01. Intro
02. Endzeit
03. Counterweight
04. Profane Believers
05. Murderers Of All Murderers
06. The Only Truth
07. Forlorn Skies
08. If This Is A Man
09. The Weapon They Fear
10. Voice Of The Voiceless
11. Like A Thousand Suns
12. Black Tears
13. Behind A Wall Of Silence

Live In Vienna

01. Intro
02. Endzeit
03. Counterweight
04. Profane Believers
05. Behind A Wall Of Silence
06. Murderers Of All Murderers
07. Voice Of The Voiceless
08. The 7th Cross
09. No One Will Shed A Tear
10. The Weapon They Fear
11. Forlorn Skies
12. To Inherit The Guilt
13. If This Is A Man
14. Like A Thousand Suns
15. Of No Avail
16. Black Tears

Címkék: zene core turkáló metalcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr301211072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása