HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló - My Last Faith, It Dies Today, Hairy Hole

Rottenfield 2009.05.30. 11:00

My Last Faith - Ńëîćíî âëîćčňü ńěűńë â ńňîëü ęîđîňęóţ ôđŕçó [EP] (2009)

 
Emlékeztek még a fehérorosz Stan Marshról írt soraimra? Nem? (Akkor katt ide!) Lényeg, ami lényeg: Az orosz My Last Faith lényegében hasonlóan dallamos zúzós core muzsikát tol az arcunkba, mint a South Parkos karakter nevével operáló bagázs, viszont itt a tiszta ének sokkal kevésbé zavarja az ember fülét. További infók: A számcímek cirill betűkkel vannak vetve, szóval hacsak nem kened vágod az oroszt, akkor te is annyit fogsz belőlük érteni, mint én… A témák nagyon fülbemászóak és igazából a hangzással sincs sok gond, bár - igaz, ami igaz - néhol lehetne vaskosabb. A kiolvashatatlan és egyben kurva hosszú című EP öt száma kislemeznek ennél már nem is nagyon lehetne jobb. Külön piros pont a szívmelengető borítóért! (Myspace-t nem találtam, ha valaki rábukkanna írja már meg kommentben, kösz!)
Megfülelésre ajánlott nóták: mind
6/7
 
It Dies Today – Lividity (2009)
 
Profi, breakdownolós, agylezúzós metalcore – természetesen egyenest Amerikából -, ahol felváltva hörögnek illetve nyáladdzanak hallójáratainkba. Sok újdonságot nem hoz az It Dies Today a műfajba, de az As I Lay Dying által vitt irányvonalat tetszetősen viszik tovább. A Lividity egy nagyon vaskosan megszólaló lemez, amit bármikor szívesen elhallgatnék háttérzajként.
Megfülelésre ajánlott nóták: Reckless Abandon, Miss October, Martyr Of Truth
6/7
 
 
 
 
 
Hairy Hole - Confessions Of A Hermaphrodite Nun (2009)
 
Beszédes bandanév és legalább ennyire beszédes a lemez elnevezése is. Biztos nem progresszív metált tolnak a fickók… A kolumbiai Hairy Hole második lemeze, bugyuta számcímeivel (Sexual Experiment Of A Hamster In The Rectum, haha!), idétlen, de mégsem mindig agyatlan zúzásával a grindcore világ eddig még felfedezetlen gyöngyszemei közé tartozik. Akik szeretik a nagyon rövid számokkal dolgozó, agyatlan grindcoret nem fognak csalódni ebben a 18 tételes korongban sem!
Megfülelésre ajánlott nóták: Sexual Experiment Of A Hamster In The Rectum, Cooking With Mr. Hairy H., Women's Fight For A Glass Of Sperm
Műfaján belül 7/7 egy „globális ligán” belül viszont 4/7

Címkék: zene orosz core turkáló metalcore grindcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr231152885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása