HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló: Cannibal Corpse, Pig Destroyer, Stan Marsh

Rottenfield 2009.02.04. 12:22

Cannibal Corpse - Evisceration Plague (2009)

A már bőven huszas éveit taposó amerikai brigádtól valljuk meg őszintén senki sem a műfaj megújítását várja, hanem a jól megszokott bélcincálós, fejrázós, hánytatós death metált. A zenekar ennek új lemezével bőven eleget is tesz, nincs ok aggodalomra! Bár én nem értem mi a fenének kellett összeállniuk finnország - mára szinte már - elsőszámú importzenekarával, ahhoz hogy beturnézzák Európát, azért javaslom akit teheti nézzen ki hétvégén a bulira. A CC-t egyszer mindenkinek látnia kell, és nem csak az Ace Ventúra első részében ;) !
Megfülelésre ajánlott nóták: Priests of Sodom, A Cauldron of Hate
7/7

Pig Destroyer - Phantom Limb (2007)

A Pig Destroyer a grind core színtér egyik leghíresebb "fegyvere" a lágy zenéket kedvelők hallójáratai/idegei ellen. Rövid, de annál vaskosabb dalaik hallgatása közben örüljünk magunknak - mint majom a farkának -, ha csak a fejünk szakad le a helyéről. 2007-es lemezükre mára már simán ráaggatható a "klasszikus" jelző. Alapmű!
Megfülelésre ajánlott nóták: Rotten Yellow, Heathen Temple, Alexandria, Girl In The Slayer Jacket
6.5/7

Stan Marsh - Четыре Последние Вещи (EP, 2008)

Ezeknek a fehérorosz arcoknak igen jó a humorérzékük vagy legalább is jól tudnak nevet válaszatni. A South Park kéksapis főszereplőjéről elnevezett projektre még az is rásasol, aki talán nem is kamálja a core zenéket. A muzsika deathcore és metalcore igen jól eltalált keveréke. Az egyetlen zavaró tény - számomra - a tiszta ének részeknél érthetővé váló idegen nyelv csengése volt. Ennyi egzotikum azért kell az életben, tegyetek vele egy próbát!
Megfülelésre ajánlott nóták: 9000 часов
5/7

Címkék: zene underground turkáló grindcore deathmetal deathcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr32922124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása