HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Üdvözlés meg ilyesmik... :D

Rottenfield 2009.01.16. 15:40

Sziasztok!

Mint azt a blog leírásánál is olvashatjátok ez egy underground zenékkel foglalkozó honlap lesz, ahol (jelenlegi) terveim szerint főként interjúkat lesz lehetőségetek olvasni. Mivel jómagam főként rock/metál színtéren érzem otthonosan magam, így a bandák többsége is ezek közül a stílusirányzatok közül fog kikerül, bár előreláthatólag - néha - elő fog fordulni pár elektronikusabb illetve kevésbé döngölős zenész/zenekar.

Azt mindenféle képpen el kell mondani, hogy az írások nagy része (ha nem is egyidejűleg) megjelenik a zenemagazin.com nevű webzinen is, ahol jómagam már három éve űzöm az ipart (másnéven, na vajon melyik lehet az :P )!

Célunk, hogy minél több olyan előadóval sikerüljön megismerkednetek, akikkel ebben a mai médiadömpingben csak tök véletlenül lehet találkozni, pedig zenéjüket érdemes meghallgatni. Itt meg is jegyezném egyúttal, ha komolyabban zenélsz, vagy van zenész ismerősöd, akit szívesen látnál nyilatkozni itt a blogban ne habozz, szólj :) !!!

Frissítés előreláthatólag hetente lesz, valószinűleg a hét első napjainak valamelyikén. Jelenleg három interjú van folyamatban a jövő hétre nézve: A hazai Fuwdo, akik modern rockot tolnak, a svájci metál illetve deathcore-t játszó A Thousand Years Slavery illetve a svéd, black metálban utazó Apostasy.

Amíg ezek az interjúk elkészülnek két - tavaly év végén készült - rövidke beszélgetéssel kedveskednénk nektek a hétvégére. Az egyik interjút egy nagyon fiatal amerikai zenekarral, a Lest We Forget-tel készítettük, a másikat pedig a várpalotai Embatheria alakulatából az énekes Zidivel.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr33881907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása