HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Lest We Forget – öt egyszerű srác meg a deathcore esete

Rottenfield 2009.01.16. 16:24

Íme az ígért interjúk közül az első, amit a tavalyi év végén készítettem, és eredetileg a zenemagazin.com-on jelent meg. Az eredeti megjelenést itt találjátok! Jó böngészést :) !

Az amerikai Bethlehem-ből származó Lest We Forget csapatát sikerült a héten elcsípnünk pár percre. A beszélgetés során szó esett a csapat újonnan kijött lemezéről, a Shadows Of Centralia-ról, magáról a bandáról, valamint azt is megtudtuk, hogy a zenekar gitárosa jelenleg szingli...  Dave, Mike, Matty, Dan és Jimi lelkesen válaszoltak a kérdéseinkre.

Sziasztok srácok! Gratulálok a CD-hez, nagyon odacsap! Elégedettek vagytok vele?Teljes mértékben! Iszonyat sok munkánk van benne és nagyon büszkék vagyunk rá.

A borító egész megfogóra sikeredett! Ki követte el?

A képet Caity Eline készítette. Magát a szerkesztést mi csináltuk csakúgy, mint a további belső illusztrációkat.

Mi a legfontosabb dolog, amit elmondanátok a CD-vel kapcsolatban?

Ez egy nagyon változatos album, ami telis-tele van különböző hatásokkal. Olyan mintha ezer irányba indulna el, úgy hisszük sikerült egy csomó mindent lefedni vele.

Mondanátok pár szót magatokról az olvasóknak?
Öt egyszerű srác vagyunk, akik imádnak zenélni. Mindenben igyekszünk száz százalékig odatenni magunkat, főleg élőben. Biztosra akarunk menni, hogy ha egyszer láttok minket, azt sosem fogjátok elfelejteni.
 
Nincs egy szokványos nevetek. Egy kicsit régiesnek is tűnhet. Miért éppen Lest We Forget?
A régi énekesünk ötlete volt ez a név és végül leragadtunk itt. Örülünk, hogy nem olyan nevünk van, ami valami régi bandára utal, hisz manapság ez a trend kezd divatba jönni.
 
Az emberek manapság egyértelműen a core zenék végnapjait emlegetik. Mit gondoltok erről?
A zene folyamatosan változik és pontosan ezért olyan hihetetlen. Imádjuk amit csinálunk és ezt is foglyuk játszani a továbbiakban is,  nem számít kinek tetszik és kinek nem.

Mi volt a legőrültebb dolog, ami ez idáig megtörtént veletek?
Egy kis pincében toltuk a Day To Rememberrel. Volt vagy száz fok, amint ötszáz ember együtt bulizott. Sosem felejtjük azt a bulit!
 
Ha választhatnátok két bandát, akikkel elmehetnétek egy világkörüli turnéra kit választanátok?
Az August Burns Red-et és a Misery Signals-t.
 
Egy Bethlehem nevű helyen éltek Amerikában. Mondanátok pár szót magáról a városról?
Szuper hely, nagy hardcore színtérrel. Tényleg király itt zenélni, mert mindig szükség van egy bandára a koncertekhez, amik általában nagyon jól szoktak elsülni.
 
Van olyan kérdés, amit a rajongóitok állandóan feltesznek?
Igen! Mike jelenleg egyedül van.
 
Üzentek valamit az olvasóknak?
Köszönjük szépen a sok segítséget, nagyon hálásak vagyunk!
 
 

Címkék: we forget deathcore lest

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr23882002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása