HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló: Xenesthis, Demiurgo, Heresy Of Thieves

Rottenfield 2009.01.28. 19:06

 

Xenesthis - Sick of Pitch-Black (2008)

Az osztrák metalcore alakulat első szárnyrebbentése elsöprő elrővel kólintott fejbe. A két énekessel - egy férfi és egy hölgy - felálló sógorok nagyon pöpec kis anyagot dobtak össze, amivel megnyerték  tavalyi Slayer/Trivium/Mastodon gigabuli bemelegítő brigádja tiszteletbeli címét. Érdemes lecsekkolni őket, ha módotokban áll, én már a bécsi út terveit szövögetem a magam részéről...
Megfülelésre ajánlott nóták: Death Will Take Us All, Home-made Oppression, Time to Win, Upper Class Romance, Thrills
6/7
 

 

Demiurgo - El Primer Dia Del Mundo (2006)

Időről időre találkozok spanyol nyelvű előadókkal, bár a többség dalszövegeiből alig-alig tudok akár csak szófoszlányokat is elcsípni (köszönhetően annak, hogy ezen együttesek többsége deathcore alakulat, hehe). A Demiurgo estében ez a probléma nem áll fent, hisz az ének itt követi a dallamosabb metalcore zenék íratlan törvényét. A zenével nincs nagy baj, bár némelyik téma kicsit elcsépeltnek tűnik első megfülelésre. Nehezen emészthető anyag, főleg a nyelvezet miatt, személy szerint a negyedik számnál általában muszáj meghallgatnom valami angolt az agytekervényeim felfrissítése érdekében.
Megfülelésre ajánlott nóták: Equilibrio
4/7

Heresy Of Thieves - The Montana Complex (2008)

Átlagos deathcore zene, ami minden kliséjét és unalmas témáját egybevéve is nyújtana némi izgalmat, ha a hangzás kicsit - na jó fényévekkel - jobb lenne! Köszönhetően a dob kukahangzásának az egész produkció már az első számnál pofáraesik. Legközölebb érdemes lenne egy drágább stúdiózásbabeinvesztálni, úgy talán több eséllyel indulhatna a csapat a mai zenei versenyben, mert így ez majdnem karó.
Megfülelésre ajánlott nóták: And So The War Began, Misery
2.5/7

Címkék: zene underground spanyol metal core metalcore deathcore xenesthis

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr69908817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása