HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Napi talpalávaló: Light This City - Cradle For A King

Rottenfield 2009.01.21. 09:42

Kukucs!

A mai naptól kezdve új "rovattal" jelentkezünk - remélhetőleg - naponta, kétnaponta. Ezekben a bejegyzésekbe egy-egy dalt fogunk a figyelmetekbe ajánlani, amit érdemes lenne megfülelnetek. Ha lehetőség van rá igyekszünk olyan linket adni, amin le is tudjátok - LEGÁLISAN - tölteni az adott alkotást. Amennyiben ez nem lehetséges maradunk a Myspace, Last.fm, Youtube, etc megoldásoknál. Reméljük sok érdekes bandával sikerül majd összehozni titeket!

Ezen a szerdai napon egy melódikus death metál/metalcore bandától szeretnénk ajánlani egy alkotást. Egészen pontosan az amerikai Light This City-ről és a Cradle For A King című számukról lenne szó. A LTC esete két szempontból is igen érdekes. Egyrészt a csapat - az Arch Enemyhez illetve a Holy Moseshez hasonlóan - női énekessel (Laura Nichol) dolgozott, másrészt ahogy észrevehettétek az előző mondatrészben múltidőben írtam. A zenekar tavaly nyáron, utolsó és egyben negyedik lemezük felvétele közben bejelentette a feloszlást. Minden rosszban van azonban valami jó is, a 2008 november 11-én megjelent Stormchaser igen ott van a szeren ;) !
A nap dala a bandának egy előbbi lemezén (Facing The Thousand) jelent meg, amin többek között a Black Dahliás pacsirta, Trevor Strnad is vendégszerepelt. A Cradle For A King-et letölthetitek innen!

Időközben sikerült több előadóval is felvenni a kapcsolatot. Jelenleg a svéd Apostasy-val, a kanadai Anatonial Wisdommal (ez a kettő black metal) illetve két, metal illetve deathcore alakulattal - Dana Walker, Attila - fixáltunk le beszélgetést.

See You tomorrow ;) !

Címkék: underground rock music metal core metalcore deathcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr77892690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása