HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló - The Syncope Threshold

Rottenfield 2009.06.22. 20:22

Az utóbbi időszakot figyelembe véve elmondhatom, viszonylag kevés metalcore muzsika késztetett komolyabb után gondolásra és még kevesebben találtam izgalmas ötletek. A The Syncope Threshold szóban forgó lemezével jó időre sikeresen befészkelte magát az agytekervényeimbe és persze a Media Player listámra is...

Mivel is állunk szemben? Alapjait tekintve ötletes metalcore zenével a dallamosabb, élvezhető fajtából, ami nem terem minden második bokorban még az Egyesült Államokban sem. Azt is meg merem kockáztatni, hogy kevés hasonló jellegű muzsikát toló bandát hallottam az előző két évben. Ha mondjuk a Zenemagazin egy angol újság lenne, bajban lennék amennyiben a Syncopre Threshold más zenekarokkal való összehasonlítgatására szánnám el magam. Mivel azonban Magyarországon vagyunk egy név kapásból beugrik: The Idoru. Persze ne tessék eget rengető átfedésekre gondolni, leginkább az énektémák vágnak össze a két banda között. A lemez megszólalásilag plusz felépítésileg is igen pöpec megéri tehát a reá való beruházás. Még a külcsín is igen okosan lett megtervezve, mert száz százalékban visszaadja azt a felhőtlen hangulatot, amit a Tale Of The Complex Circuit hallgatása közben éreztem.
Ez a lemez a 2009-es zenefelhozatal eddigi egyik drágaköve, talán csak az teszi csiszolatlanná, hogy - nálam legalább is - nehezen érett be. Következő lépésként tessék felszörfözni a myspacere!

Címkék: zene music core turkáló metalcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr411201810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása