HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Breakdown News - Gaahl ismét színre lép

Rottenfield 2010.02.09. 21:25

 Nézegetem az iwiwfalam, látom az egyik marha kedves baromarcú kinyomott egy linket és jópofának ható megjegyzésekkel igyekszik növelni a státuszát. Egye fene belementem a játékba, lássuk a medvét. A medve ez esetben Gaahlnak bizonyult. Itt lecsekkolhatjátok miről is beszélek.

Elsőre megmosolygtam a hírt, hisz aki ismeri a Gorgorothot, tudja, hogy Gaahl már évek óta felvállalta másságát. Tehát akkor mi is a hír? Ja az, hogy díjat is kapott érte! Jó neki... 
A hazai kommentelők körében viszont úgy látszik nem túl magas az énekes népszerűsége. Ami leszűrhető a kommentekből: lehetsz kemény metálos, lehetsz marha intelligens alteros, diselboy, átlagember, tökmindegy, Magyarország határain belül mindegyik kategória szánalmas egyedek sokaságát termelte ki magából. Félreértés ne essék, ez az írás nem Gaahl védelme ügyében íródik, hisz ő azzal, hogy kiállt a nyilvánosság elé számolt ezzel (elviekben + hol nem sz@rik arra, mi mit gondolunk), a probléma itt a "true black metal" fikázása. 2010-ben még mindig ott tartunk, hogy a többség nem képes átlátni a pandamaci festésen és undorában/félelmében vagy amit akartok abban, elkezd sárral dobálózni. Ezzel pedig nem mást erősítenek, mint a stílust magát, mert pont ez táplálja az arcfestés mögötti emberek szubkultúrájának gyökereit. Cumi, így az ördögök sosem fognak eltűnni, mert a stílusban mindig lesz annyi pénz, hogy eltartson egy bizonyos mennyiségű bandát. Nem véletlenül volt Immortal reunion pár éve. Modern kor véres szájú inkvizítorai - bumburnyákok -, érdemes lenne néha gondolkozni, mintsem enterezni. Ahoy!

Címkék: blackmetal gorgoroth gaahl breakdownnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr431743997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása