HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló: Carana Padma - Dark Light

Rottenfield 2010.01.27. 14:16

 Ahoy!

Ma tök véletlenül feltévedtem a Carana Padma myspace oldalára és majd kibökte a szemem az a "DOWNLOAD" felirattal ellátott gomb, ami új EP-jükhöz irányít át. Érdemes meghallgatni a muzsikát, ráadásul a múlt heti EXIT magazinban leírtakkal ellentétben nem Soulfly avagy Sepultura kopiról van szó, hanem valami sokkal alternatívabbról. A lemezen amúgy két szám van, mindkettőt érdmes lecsekkolni. Na ennyit a cimborák reklámozásáról, menjetek igyatok egy kólát azt DOWNLOAD!

Myspace itt, ha pedig valmiért nem menne rapidshare itten.

Címkék: underground metal alternatív turkáló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr481706470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása