HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

UnderView - megint(?)!!!

Rottenfield 2010.01.26. 21:55

Ahoy, Tisztelt, Pusztulás avagy ki mit szeretne azt válassza!

Sokáig nem jelentkeztem semmiféle irománnyal, legalább is ide soha nem jutottak a dolgaim. Ennek több oka is van: meló (múltidő), suli, lustaság, na meg a nagybetűs élet (egyesek legalább is ezt mondják).
Lényeg, ami lényeg úgy döntöttem tovább szeretném firkálni az UnderViewt, ha másért nem, hát saját lelki üdvöm érdekében. Ha valamiért hosszabb kimaradás lesz előre kérek elnézést most ezen szent pillanatban és ezennel megragadom az alkalmat, hogy feljogosítsalak benneteket fenekem szétrúgására (sms, emil, bakkancs). 

Szóval, holnaptól várható hideg, meleg, sátáni kacaj,  jámbor keresztényi jótanács, Káin avagy Ábel. Majd elválik.

Ma elég pocsék kedvem van. Öröm az ürömben, hogy van pár Black Dahlia Murder lemez a gépemen, amik még tartják a gerincem, bár szerencsétlen így is elég ferde. Gondolataim Trevor tolmácsolásában:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr591705107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása