HTML

UnderView

Főleg rétegzenével foglalkozó zenészeket illetve zenekarokat megszólaltató heti frissítésű blog. A cikkeink nagy része a http://zenemagazin.com nevű webzinen is megjelenik, úgyhogy ne felejtsétek azt sem csekkolni ;) !

Friss topikok

Linkblog

Turkáló - IWABO

Rottenfield 2009.08.25. 13:12

Idén már volt szerencsénk beszámolni egy ízben a louisianai grind-, deathcore formáció - még 2007-ben piacra dobott - bemutatkozó kislemezéről. Annak az írásnak a befejezésénél nagy reményekkel vártam a nyári friss lemezdömpinget, hisz többek között ekkorra lett beígérve az első medvegyömöszölő korong is. Bárcsak minden - hasonlóan nagyon áhított - CD fele ilyen durván jól sülne, akkor sosem kéne gondolkozni, mit szeretnék pörgetni a lejátszómban.

Álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg kik is alkotják ezt a kellőképpen őrült, ugyanakkor meglehetősen friss zenei vénával megáldott formációt. A mikrofon mögött egy fiatal hölgyet - igen, ő az aki ordibál -, Krysta Cameront tisztelhetjük. A gitárokon Steven Bradley és Mim Cameron csiszolja a pengetőket, míg a röfögős ritmusokért Dave felelős. A dobokon Mike hozza a rafkós breakdownokat, míg az effektekért és a billentyűkért Daniel Andrews felelős.
A bemutatkozó Ep és az It's All Happening megjelenése között eltelt két év alatt, a medvék által tolt muzsika experimentál jellege egyértelműen erősödést mutat. Azt is megállapíthatjuk, hogy ezeknek a fiatal zenészeknek már két éve elmentek otthonról - vagy ami még valószínűbb, már jóval az előtt -, de ha lehet, akkor ezúttal még távolabb költözött ép eszük. Leginkább tanyára... Itt olyan elemek használatára kell gondolni, mint a ló nyerítés vagy az idiótánál idiótább, pattogós effektek.
Nos, így az írás végén azt hiszem nincs más dolgom hátra, mint hogy levonjam a konzekvenciát: A IWABO első nagylemeze tényleg birkózásra kényszeríti az embert, de ennek a „csatának" minden pillanata emlékezetes. Úgy hiszem novemberben irány Bécs...

Címkék: zene underground core turkáló deathcore gindcore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://underview.blog.hu/api/trackback/id/tr971337107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása